netarmanestan

گردشگری

netarmanestan

گردشگری

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری

 

 

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری

یکی از غذاهای پر طرفدار در میان مالایی ها، ساته یا ساتِی است (Sate) این غذا که به شیوه ی کباب های ایرانی روی منقل و زغال درست می شود، شامل تکه های کوچک گوشت است (گوشت گاو، گوسفند، مرغ، خرگوش، جگر مرغ،و جگر گاو) که به سیخ های کوتاه چوبی کشیده شده اند و با یک سس تند درست شده از فلفل قرمز خالص و یک سس شیرین درست شده از بادام زمینی و تکه های کوچک برنجی که به نحوی خاص پخته و فشرده شده است (به شکل مسقطی) و پیاز و خیار سرو می شود.اگر می خواهید به یکی از رستوران های محلی بروید و این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید، معروف ترین رستورانی که ساته های آن بسیار مشهور است، حاجی ساموری (Hj Samuri sate) است که شعب متعددی در مالزی دارد و یکی از اصلی ترین آنها در Kajang است (کنار استادیوم کجنگ). این رستوران دو طبقه، بسیار بزرگ است و غذا را خیلی سریع سرو می کند و البته غذاهای مالایی دیگری هم دارد.

 

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری

 

 

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری

یکی از غذاهای پر طرفدار در میان مالایی ها، ساته یا ساتِی است (Sate) این غذا که به شیوه ی کباب های ایرانی روی منقل و زغال درست می شود، شامل تکه های کوچک گوشت است (گوشت گاو، گوسفند، مرغ، خرگوش، جگر مرغ،و جگر گاو) که به سیخ های کوتاه چوبی کشیده شده اند و با یک سس تند درست شده از فلفل قرمز خالص و یک سس شیرین درست شده از بادام زمینی و تکه های کوچک برنجی که به نحوی خاص پخته و فشرده شده است (به شکل مسقطی) و پیاز و خیار سرو می شود.اگر می خواهید به یکی از رستوران های محلی بروید و این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید، معروف ترین رستورانی که ساته های آن بسیار مشهور است، حاجی ساموری (Hj Samuri sate) است که شعب متعددی در مالزی دارد و یکی از اصلی ترین آنها در Kajang است (کنار استادیوم کجنگ). این رستوران دو طبقه، بسیار بزرگ است و غذا را خیلی سریع سرو می کند و البته غذاهای مالایی دیگری هم دارد.

 

رستوران های زنجیره ای کِنی راجرز

 

 

رستوران های زنجیره ای کِنی راجرز

Kenny Rogers Restaurants: رستوران های زنجیره ای کنی راجرز در سال 1991 با تاسیس اولین شعبه در ایالت فلوریدای آمریکا آغاز به کار کرد. Kenny Rogers خواننده به همراه John Y Brown Jr، فرماندار سابق ایالت کنتاکی آمریکا، رستوران خود را با هدف ارائه ی غذاهای سالم به مشتری در یک محیط رستورانی، تاسیس کردند که هم اکنون با گذشت 20 سال در دیگر کشورهای جهان و از جمله در مالزی شعبه های فراوان دارد. تقریبا در همه ی مراکز خرید می توانید شعبه ی کنی راجرز را پیدا کنید.

 

رستوران رد ووک مالزی

 

 

رستوران رد ووک مالزی

Red Wok Restaurant: به دوستانی که ساکن منطقه ی کجنگ (Kajang) و بنگی (Bangi) هستند پیشنهاد می شود غذاهای این رستوران را حتما امتحان کنند. در رستوران رد ووک همه ی انواع غذا از جمله غذاهای مالایی، وسترن، و چینی سرو می شود که قیمت مناسبی هم دارند. مسافران تور مالزی می توانند طعم متفاوتی از غذاهای مالایی که به ذائقه ی ایرانی نزدیک تر است را در محیطی بسیار تمیز این رستوران تجربه کنند و با دوستان و خانواده ی خود از فضای خانوادگی این رستوران لذت ببرید. حتما قسمت بوفه و استیم بوت (Steamboat) این رستوران را امتحان کنید که قیمت آن برای بزرگسالان در ایام هفته 28 رینگیت و برای کودکان 17 رینگیت است و اگر بخواهید از بوفه و سیزلینگ کره ای (Korean Sizzling) استفاده کنید قیمت ها به 33 و 21 رینگیت تغییر می کند.

 

رستوران های تپان یاکی

 

 

رستوران های تپان یاکی

Teppanyaki Restaurants: تپان یاکی به سبکی از پخت غذا گفته می شود که در آن مواد غذایی روی یک سطح داغ به همراه روغن گریل می شود. اصطلاح تپان یاکی بر گرفته از کلمات ژاپنی تپان به معنی بشقاب و یاکی  به معنی گریل شده یا تفت داده شده است. رستوران های تپان یاکی که برای اولین بار در ژاپن آغاز به کار کردند، غذاهای خود را روبروی مشتریان روی صفحات فلزی داغ طبخ می کردند که این شیوه ی پخت در ابتدا فقط منحصر به غذاهای غربی مثل استیک بود که بعد از جذب مشتریان ژاپنی (که در ابتدا به دلیل غریب بودن با ذائقه ی غربی کمتر به این رستوران ها می رفتند) کم کم غذاهایی با توجه به ذائقه و مواد اولیه ی ژاپنی هم به آن اضاقه شد.گردشگران تور مالزی رفتن به این رستوران را هم در برنامه سفرتان بگذارید.